top of page

THE DELANCEY Group

Public·1555 members

Susanna Kanary
Susanna Kanary

Jak změnit svůj životní styl a cítit se šťastnější každý den

Poslední dobou přemýšlím, jak vlastně změnit svůj životní styl, protože se cítím pořád unavená, i když spím docela normálně. Mám pocit, že jsem pořád v nějakém kolotoči práce, domácnosti a telefonu. Zajímá mě, jestli někdo z vás fakt udělal nějakou změnu v každodenních návycích a pomohlo mu to cítit se líp nebo šťastněji. Co u vás fungovalo jako první krok, když jste začínali něco měnit?

10 Views
unknown unknown
unknown unknown
Jun 18

Já jsem to řešila dost podobně asi před rokem, taky jsem byla pořád vyčerpaná a měla jsem pocit, že jedu jen na autopilota. U mě pomohlo začít úplně jednoduše – ne žádné velké změny najednou, ale spíš malé věci. Ráno jsem si dala 10–15 minut bez mobilu, jen kafe a ticho, a večer jsem začala chodit aspoň na krátkou procházku, i kdyby jen kolem domu. Zjistila jsem, že když člověk zpomalí, tak se to psychicky začne srovnávat.

Taky jsem o tom četla pár zajímavých věcí a diskuzí tady: V zákulisí CZ https://vzakulisicz.com/ – hlavně mi pomohlo, že jsem viděla, že v tom není člověk sám a že spousta žen řeší úplně stejné věci, jen o tom moc nemluví. Hodně dělá i to, že si člověk nastaví hranice s telefonem – já třeba vypínám notifikace po 21. hodině, a spánek se mi zlepšil víc, než jsem čekala. Neříkám, že to je zázrak, ale po pár týdnech jsem měla víc energie a nebyla jsem tak „rozbitá“ během dne.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page