top of page

THE DELANCEY Group

Public·1715 members

Duke Evan
Duke Evan

Готуємо дитину до школи, шукаємо якісні посібники та ділимося порадами

Отримала на батьківських зборах величезний список необхідної навчальної літератури та робочих зошитів для майбутнього першокласника, обійшла три місцеві книгарні і просто жахнулася від того, наскільки там бідний асортимент і які космічні ціни виставляють за звичайні тоненькі прописи. Мені потрібно терміново знайти одне нормальне місце в інтернеті, де можна замовити весь комплект однією посилкою і не переплачувати половину бюджету.

17 Views
th bes
th bes
21 juil.

Якщо ви зараз активно збираєте дитину і шукаєте великий вибір навчальних товарів та дитячих посібників за дуже помірними цінами в Україні, щиро раджу зберегти собі розділ https://dumka.top/1-11-klasy-vse-dlya-schkoly/1-klas-nush, бо це саме те зручне місце, яке я використовувала для повного комплектування шкільного портфеля без зайвої метушні. Там зібрано безліч корисних матеріалів для розвитку мислення, прописів та яскравих книжок, які дійсно надихають дітлахів навчатися із задоволенням. Головна порада з мого досвіду — купуйте робочі зошити із запасом на весь навчальний рік одразу, бо серед семестру потрібний тираж часто розкуповують і доводиться довго чекати на нове друковане видання. Також обов'язково обирайте зошити зі щільним папером, щоб чорнило від ручки чи фломастера не перебивалося на зворотний бік сторінки.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page