Готуємо дитину до школи, шукаємо якісні посібники та ділимося порадами
Отримала на батьківських зборах величезний список необхідної навчальної літератури та робочих зошитів для майбутнього першокласника, обійшла три місцеві книгарні і просто жахнулася від того, наскільки там бідний асортимент і які космічні ціни виставляють за звичайні тоненькі прописи. Мені потрібно терміново знайти одне нормальне місце в інтернеті, де можна замовити весь комплект однією посилкою і не переплачувати половину бюджету.
17 Views

Якщо ви зараз активно збираєте дитину і шукаєте великий вибір навчальних товарів та дитячих посібників за дуже помірними цінами в Україні, щиро раджу зберегти собі розділ https://dumka.top/1-11-klasy-vse-dlya-schkoly/1-klas-nush, бо це саме те зручне місце, яке я використовувала для повного комплектування шкільного портфеля без зайвої метушні. Там зібрано безліч корисних матеріалів для розвитку мислення, прописів та яскравих книжок, які дійсно надихають дітлахів навчатися із задоволенням. Головна порада з мого досвіду — купуйте робочі зошити із запасом на весь навчальний рік одразу, бо серед семестру потрібний тираж часто розкуповують і доводиться довго чекати на нове друковане видання. Також обов'язково обирайте зошити зі щільним папером, щоб чорнило від ручки чи фломастера не перебивалося на зворотний бік сторінки.