Salam hər kəs. Son vaxtlar bu mövzu ilə maraqlanmağa başlamışam və internetdə çox fərqli məlumatlar görürəm. Açığını desəm, hansına inanacağımı bilmirəm. Bəziləri yazır ki, qeydiyyat çox asandır, digərləri isə müxtəlif problemlərlə qarşılaşdıqlarını deyirlər. Mən isə ilk növbədə rəsmi səhifəyə düşmək istəyirəm, çünki saxta saytlarla qarşılaşmaq istəmirəm. Siz adətən düzgün ünvanı necə tapırsınız? Qeydiyyat prosesi həqiqətən sadədirmi, yoxsa əvvəlcədən diqqət edilməli olan məqamlar var? Şəxsi təcrübəsi olan varsa, zəhmət olmasa bölüşsün. Mənim üçün reklam yox, real istifadəçi fikirləri daha dəyərlidir. Əvvəlcədən təşəkkür edirəm.
8 Views

Mən də ilk dəfə başlayanda eyni sualları verirdim və əsas narahatlığım rəsmi səhifəni tapmaq idi. Müxtəlif axtarış nəticələrində oxşar ünvanlar çıxır, buna görə tələsməmək yaxşıdır. Mən özüm qeydiyyatdan əvvəl bir neçə mənbəni müqayisə etmişdim və sonda
vasitəsilə daxil oldum. Orada qeydiyyat addımları aydın şəkildə izah olunurdu və əlavə məlumatları da rahat tapmaq mümkün idi. Mənim üçün ən vacib məqam düzgün ünvana daxil olmaq idi, çünki bu həm vaxt itkisinin, həm də lazımsız problemlərin qarşısını alır. Əgər ilk dəfə istifadə edirsinizsə, rəsmi mənbədən başlamağınızı məsləhət görərdim. Mənim təcrübəmdə proses kifayət qədər rahat keçdi və əlavə axtarış etməyə ehtiyac qalmadı.