top of page

THE DELANCEY Group

Public·608 members

Bir neçə komanda əsas

Mən iyul transferlərini izləyərkən diqqətimi xüsusilə komandaların strateji dəyişiklikləri çəkdi. Bir neçə komanda əsas oyunçularını dəyişdi və bu, onların oyun üslubunu tamamilə dəyişdirə bilər. Mən əvvəllər transferləri sadəcə xəbərlərdən izləyirdim, amma indi hər oyunçunun komandaya uyğunluğunu və oyun stilini analiz edirəm.

24 Views
crazy thief322
crazy thief322
Dec 20, 2025

Mən də oxşar təcrübə yaşamışam. Mən əvvəllər transferləri yalnız nəticə üçün önəmli hesab edirdim, amma sonra başa düşdüm ki, oyunçuların taktiki uyğunluğu çox vacibdir. Mən araşdırmalarım üçün 1xBet Azərbaycan istifadə edirəm, çünki burada oyunçuların statistikası, performansları və transferlərin detalları var. Bu mənim üçün transferləri izləməyi daha maraqlı etdi, çünki artıq yalnız xəbərlərə baxmıram, həm də komandaların gələcək potensialını analiz edə bilirəm. Dostlarımla birlikdə hansı oyunçuların komandaya uyğun olacağını və hansı taktiki dəyişikliklərin uğur gətirəcəyini müzakirə edirik. Mən həmçinin oyunçuların fiziki və texniki hazırlığını da müqayisə edirəm, bu isə matçları izləmək üçün əlavə maraq yaradır.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Electric Nguyen
    Electric Nguyen
  • Антон Горный
    Антон Горный
  • Driftboss3dDriftboss3d
    Driftboss3d
bottom of page