top of page

THE DELANCEY Group

Public·1598 members

Moxmedd Alli
Moxmedd Alli

Де можна записатись на масаж обличчя в Києві?

Останнім часом відчуваю сильне напруження в м’язах обличчя, набряки зранку й постійну втому в зоні щелепи. Думаю спробувати масаж, але боюся «косметичних» процедур без медичного підходу. Чим відрізняється професійний масаж обличчя у вашому центрі, і чи це взагалі про здоров’я, а не тільки про красу?

8 Views
Taras Sito
Taras Sito
07 Tem

Це якраз більше про самопочуття й здоров’я, ніж про швидкий «б’юті‑ефект». Професійний масаж обличчя у центрі Kinezium будується не навколо обіцянок «прибрати зморшки», а навколо м’язового тонусу, кровообігу та лімфовідтоку. Спочатку спеціаліст дивиться, де є перенапруження, асиметрія, набряки, чи були стоматологічні або неврологічні проблеми, а вже потім обирає м’які техніки без агресивного тиску. Масаж обличчя тут часто поєднують із роботою на голову та шийно‑комірцеву зону, щоб зменшити головні болі напруження й відчуття «затиснутості» у верхній частині тіла. Плюс важливий курсовий підхід: не одна випадкова процедура, а серія сеансів, які дають стійкий результат менше набряків, легкість у міміці, краща мікроциркуляція, загальне розслаблення. При цьому враховують чутливість шкіри, висипання, недавні ін’єкції, тобто масаж у Kinezium це комфортна й безпечна процедура, орієнтована на ваш стан, а не стандартний шаблон для всіх.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page