top of page

THE DELANCEY Group

Public·1332 members

crazy thief322
crazy thief322

Ma elan igale tema sekkumisele

Olen viimasel ajal hakanud tajuma, et jalgpall on palju rohkem kui lihtsalt sport, sest kui vaatad Karol Metsa võitlust Bundesligas, siis see on nagu sümbol visadusest ja raskest tööst. Ma elan igale tema sekkumisele nii tuliselt kaasa, et naabrid vist arvavad, et mul on kodus mingi suurem pidu käimas, kuigi tegelikult ma lihtsalt muretsen tabeliseisu pärast. See hirm, et see ilus teekond võib sel hooajal otsa saada, on kogu aeg kuklas ja rikub ausalt öeldes une ära, sest ma tahan näha eestlast tipus nii kaua kui võimalik.

6 Views
th bes
th bes
5 days ago

Täpselt, see emotsionaalne side on meil eestlastel oma sportlastega ikka väga tugev ja Karol on tõestanud, et ta kuulub sinna maailma eliiti, hoolimata meeskonna raskest seisust. Ma olen ise hakanud nendest kriitilistest voorudest mõtlema kui suurest strateegilisest mõistatusest, kus iga vigastus või kollane kaart võib muuta kogu hooaja saatust ja püsimajäämise tõenäosust. Et mitte ainult emotsiooni pealt lahmida, vaid ka veidi kainemalt olukorda hinnata, kasutan ma tihti erinevaid analüütilisi keskkondi ja teades

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page