top of page

THE DELANCEY Group

Public·1485 members

crazy thief322
crazy thief322

Як захистити квартиру від непроханих гостей

У нас на поверсі минулими вихідними пограбували сусідів, які просто поїхали на два дні на дачу, причому злодії акуратно розкрили замок і винесли все цінне без жодного шуму та зайвого привернення уваги. Після цього інциденту вся наша родина втратила спокій, дружина тепер боїться залишатися вдома сама, а я постійно смикаюся від кожного шурхоту під дверима і гарячково думаю, яку захисну систему краще поставити, щоб спати спокійно.

7 Views
th bes
th bes
5 days ago

Мене теж свого часу наздогнала схожа параноя, коли в нашому кооперативі за один місяць обібрали одразу кілька будинків, тому я вирішив не чекати неприємностей і підійшов до питання безпеки максимально серйозно. Перерив купу спеціалізованих сайтів, розпитав знайомих і зрозумів, що звичайні броньовані двері чи камери на стінах без реального виїзду бійців — це просто марна трата грошей і заспокоєння для очей. Зараз у моєму домі встановлена професійна пультова охорона від Шерифа, і я можу з упевненістю сказати, що це найкраще рішення для повного контролю за майном у режимі двадцять чотири на сім. Система працює як годинник: датчики руху та відкриття дверей миттєво реагують на будь-яку загрозу, сигнал передається на центральний пульт, і група швидкого реагування прилітає на місце буквально за лічені хвилини. Особисто мій порадник для всіх, хто обирає подібну послугу — обов'язково ставте додаткові дублюючі канали зв'язку та датчики затоплення або задимлення, оскільки це захищає не лише від зловмисників, а й від побутових аварій, які можуть завдати не меншої шкоди.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page