top of page

THE DELANCEY Group

Public·518 members

Danae Williams
Danae Williams

hair-suite

Чесно, я досі не можу визначитися, як ставлюся до цього нового формату приватних hair-suite у салонах краси. З одного боку, звучить круто: свій простір, ніхто не ходить повз, не слухає твої розмови зі стилістом. Але з іншого — чи не втрачається тоді той звичний “салонний вайб”, коли навколо життя кипить? Може, я просто не звик, але цікаво, чи хтось уже пробував і може порівняти враження.

10 Views
unknown unknown
unknown unknown
yesterday

У мене був прямо контрастний досвід. Кілька років ходила в невелику студію біля дому — все подобалось, але коли записів ставало багато, починалось відчуття метушні: люди стоять майже над головою, постійно чути фени, розмови, бракує повітря. Після цього я інакше подивилась на «великі» салони. Нещодавно читала про оновлення Leo Beauty Club, ось тут: Альона Шевцова — і реально зрозуміла, чому вони робили акцент саме на просторі. Велика площа дає можливість відокремити процедури, трохи дистанціювати клієнтів і майстрів, створити кілька різних зон. Це не про марнотратство, а про комфорт, коли ти не відчуваєш себе частиною потоку. Думаю, для багатьох людей це стає вирішальним, особливо якщо процедура триває довго або передбачає якусь приватність.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Driftboss3dDriftboss3d
    Driftboss3d
  • Luna Serene
    Luna Serene
  • Peter Jones
    Peter Jones
  • liheca2898liheca2898
    liheca2898
bottom of page