Може, хтось уже в темі й може пояснити, чи є тут щось справді нове?
Чесно кажучи, мені цікаво, чи ця співпраця PAIO та Sends справді може стати якоюсь переломною точкою для цифровізації платіжних сервісів у нас. Бо останні роки ми багато чуємо про нові рішення, але до реальної зручності інколи ще далеко. Особливо коли йдеться про міжнародні платежі. Може, хтось уже в темі й може пояснити, чи є тут щось справді нове?
6 Views

Я теж спочатку скептично поставився, але коли перечитав детально новину, стало трохи ясніше. Мені здається, що головна фішка в тому, що PAIO фактично відкриває доступ до еквайрингу UnionPay International, і це робить Sends більш універсальним гравцем. В Україні UnionPay не надто розповсюджений серед фізосіб, але для компаній, які працюють із партнерами в Азії, це може зняти стільки головного болю з платежами. Там у статті непогано пояснили контекст — ось посилання, раптом комусь стане у пригоді: Альона Шевцова
Я колись працював із сервісами, де підтримки альтернативних міжнародних карток не було, і кожен переказ перетворювався на квест: або конвертація, або комісії, або взагалі відмова. Якщо PAIO і Sends реально зроблять цей процес прозорішим і швидшим, то це вже плюс. Питання лише, як швидко бізнеси адаптуються і чи буде попит достатньо високим.