top of page

THE DELANCEY Group

Public·1410 members

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μείνει λίγο σε δίλημμα. Πριν καιρό είχα δοκιμάσει μια ξένη στοιχηματική, αλλά το παράτησα σχετικά γρήγορα γιατί μου φάνηκε μπερδεμένο το όλο σύστημα, ειδικά με τις αναλήψεις και τα διαφορετικά όρια που είχε. Τώρα όμως βλέπω ότι πολλοί φίλοι μου τις χρησιμοποιούν κανονικά και λένε ότι έχουν καλύτερη εμπειρία σε σχέση με τις τοπικές. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω για να καταλάβω πώς λειτουργεί όλο αυτό, έπεσα και σε κάποιες γενικές πληροφορίες εδώ ξένες στοιχηματικές εταιρείες που εξηγούν βασικά πράγματα για το πώς στήνονται τέτοιες πλατφόρμες. Δεν ξέρω αν αξίζει να το ξαναδοκιμάσω πιο ήρεμα ή αν θα είναι πάλι τα ίδια μπερδέματα.

13 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
29 de mai.

Μπήκα τυχαία στη συζήτηση και μου κίνησε την προσοχή γιατί μου θύμισε μια παλιά περίοδο που δοκιμάζαμε με παρέα διάφορες online υπηρεσίες απλά για να δούμε πώς λειτουργούν. Ο καθένας είχε τελείως διαφορετική εμπειρία, άλλος τα έβρισκε εύκολα από την αρχή, άλλος τα παρατούσε γρήγορα. Εγώ τότε περισσότερο παρατηρούσα παρά συμμετείχα, αλλά αυτό που κρατάω είναι ότι τέτοια πράγματα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που τα προσεγγίζεις και όχι μόνο από την ίδια την πλατφόρμα.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page