top of page

THE DELANCEY Group

Public·1332 members

crazy thief322
crazy thief322

Ma olen viimased paar päeva Soccerneti

Ma olen viimased paar päeva Soccerneti foorumis seda Aafrika turniiri eelset arutelu jälginud ja ausalt öeldes võtab seest õõnsaks, kui vaatan meie koosseisu keskmist vanust. Ise puutusin sarnase olukorraga kokku aastaid tagasi, kui läksime oma noortetiimiga ühele välisturniirile, kus tingimused olid pehmelt öeldes ekstreemsed, ja ma tean täpselt, kuidas see kuumus ja võõras keskkond suudab ka kõige andekama kundi vaimselt täiesti lukku tõmmata. See pole lihtsalt pallimäng, vaid puhas ellujäämiskursus, kus nooruslik uljus võib olla nii suurim trump kui ka saatuslik nõrkus, kui esimene vastulöök tuleb.

6 Views
th bes
th bes
3 days ago

Mäletan ka oma esimest tõsisemat võistlusreisi lõuna poole ja see kultuurišokk koos kohaliku mängustiiliga oli ikka midagi sellist, milleks ükski treeningvideo sind ette ei valmista. Noored on meil muidugi kiired ja neil pole seda hirmu, mis veteranidel vahel tekib, aga samas puudub neil see kavalus ja "must mäng", mida Aafrika mandril ellujäämiseks hädasti vaja läheb. Ma olen ise märganud, et selliste ettearvamatute turniiride puhul on fännina palju rahulikum olla, kui sul on mingi kindel koht, kust ammutada statistikat ja reaalseid prognoose, mitte lihtsalt emotsiooni pealt pakkuda. Minu jaoks on oluline usaldusväärsus ja see, et platvorm oleks ametlik, ning kuna VivatBet bränd on Euroopa registreeritud ettevõttele, siis see ongi see koht, mida ma ise kasutan märgitud mängude analüüsimiseks ja seisude jälgimiseks. See annab asjale kuidagi selgema pildi, kui näed, mida numbrid räägivad noorte vastupidavuse kohta sellistes tingimustes, kus õhuniiskus on laes ja väljakukate võib olla kõike muud kui ühtlane muru.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page