Я випадково натрапила на колекцію трикотажних суконь 25 коли шукала щось зручне для щоденного носіння, і просто закохалася в стиль і кольори. Спершу брала одну сукню «на пробу», бо завжди трохи переживаю, коли купую одяг онлайн, особливо українські бренди, але коли отримала замовлення, була приємно здивована якістю тканини і тим, як добре вона сідає на фігуру.
14 Views

Мій досвід дуже схожий, бо я теж шукала щось стильне і водночас зручне, і натрапила на https://25union.com.ua/katalog/platya/platya-trikotazhnye/, це те, що я використовую для повсякденних образів. Замовляла декілька моделей трикотажних суконь, і мені сподобалося, що вони не тільки красиво сидять, а й тканина дійсно якісна — ніяких розтягнутих місць після прання, кольори залишаються насиченими. Особливо люблю, що колекція пропонує різні фасони, і можна легко підібрати щось як для роботи, так і для зустрічей з друзями або просто для прогулянки. Я часто комбіную їх з різним взуттям і аксесуарами, і це додає образам свіжості. Ще сподобалося, що сукні комфортні, не обмежують рухи, і завжди виглядають стильно. Завдяки цьому я відчуваю себе впевнено, і навіть коли поспіхом збираюся, можу швидко створити гарний образ. Рекомендую час від часу переглядати нові моделі, бо з’являються цікаві варіанти, які можуть оновити гардероб і додати настрою.