Як сезонна колекція допомагає вам переходити між осінню і зимою — робити багатошаровий комфортний образ?
Я навчилась завжди мати під рукою легкий трикотажний светр чи кардиган. Дуже виручає, коли вдень сонце, а ввечері треба щось додати. Минулого року відкрила для себе ідею багатошаровості з тонкою сукнею + светр поверх + пальто зверху. І в офіс підійде, і в кафе після роботи виглядає гарно. Я орієнтувалася на приклади з https://25union.com.ua/season-collection/, бо там є образи, де видно, як грамотно комбінують речі різної товщини й фактури. Це реально надихає.
14 Views

У мене завжди найбільша проблема саме в перехідний період, коли зранку холодно, вдень тепліше, а ввечері знову морозить. Минулого року кілька разів мерзла, бо надягала лише пальто й тонкий светр, і цього було замало. Зараз думаю про те, щоб комбінувати кілька шарів — наприклад, жилет або кардиган під верхній одяг. Але ще не зовсім розумію, які речі краще купити, щоб це виглядало стильно, а не громіздко. Як ви вирішуєте це питання?