top of page

THE DELANCEY Group

Public·868 members

Vəkilin xidmətləri Bakı – məhkəmə təcrübəsi olan varmı?

Salam dostlar. Bir sualım var və ümid edirəm aranızda bu mövzuda təcrübəsi olan tapılar. Mənə qarşı iddia qaldırılıb və yaxın vaxtda məhkəmə prosesi olacaq. Açığı, bir az stressdəyəm, çünki əvvəllər məhkəmə ilə işim olmayıb. Deyirlər ki, yaxşı vəkil prosesin yarısını həll edir. Mənə Bakı şəhərində elə bir vəkil lazımdır ki, həm qanunvericiliyi yaxşı bilsin, həm də məhkəmədə özünü inamla aparsın. Sadəcə sənəd yazan yox, həqiqətən müdafiə edə bilən biri olsun. Kimlə işləmək daha məqsədəuyğundur? Real nəticə görənlər yazsa çox yaxşı olar.

7 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
6 days ago
Salam. Mən də bir neçə ay əvvəl məhkəmə prosesindən keçmişəm və səmimi deyim ki, əvvəl çox qorxurdum. Amma düzgün vəkil seçimi həqiqətən fərq yaradır. Mən öz işim üçün https://vakil-az.com vasitəsilə vəkil tapdım. Əvvəlcə onlayn şəkildə əlaqə saxladım, sonra ofisdə görüş oldu. İşim ətraflı analiz edildi, hansı strategiyanın daha uyğun olduğu izah edildi. Məhkəmə prosesində vəkilim arqumentləri çox dəqiq və qanuna əsaslanaraq təqdim etdi, qarşı tərəfin zəif nöqtələrini vurğuladı. Ən əsası isə məni hər mərhələdə məlumatlandırdı, nə baş verdiyini başa düşürdüm. Nəticədə iddianın böyük hissəsi rədd olundu. Məncə, belə hallarda təsadüfi seçim etmək yox, peşəkar komandaya müraciət etmək daha təhlükəsizdir.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Electric Nguyen
    Electric Nguyen
  • Антон Горный
    Антон Горный
bottom of page