top of page

THE DELANCEY Group

Public·1629 members

Robert Ford
Robert Ford

Jak PWA sprawdza się przy dużej ilości treści?

Czy ktoś korzystał z mobilnego serwisu, który ma bardzo rozbudowany katalog i działa w technologii PWA? Podczas przeglądania

zacząłem się zastanawiać, czy taka strona pozostaje płynna na telefonie, czy wraz ze wzrostem liczby dostępnych sekcji zaczyna działać wolniej. Wcześniej trafiałem na platformy, gdzie menu było przeładowane i trudno było szybko znaleźć potrzebną opcję. Zaletą PWA jest brak instalacji, ale zastanawiam się, czy w praktyce zapewnia ono podobną stabilność jak zwykła aplikacja.

11 Views
Lili Depp
Lili Depp
7月24日

Korzystałem z przez przeglądarkę mobilną, aby sprawdzić, jak technologia PWA radzi sobie na różnych urządzeniach. Nie trzeba niczego instalować, co upraszcza dostęp i pozwala uniknąć ręcznych aktualizacji. Przy dużym katalogu najbardziej liczy się dla mnie czytelne menu, możliwość filtrowania oraz sprawne przechodzenie między sekcjami. Zwróciłem również uwagę na dostępne metody płatności i kontakt z obsługą. Na Androidzie strona działała stabilnie, ale ogólna wygoda zawsze zależy od konkretnego telefonu, systemu i jakości internetu.

Members

• Emily Thompson
    Emily Thompson
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • taroja8293taroja8293
    taroja8293
  • Madonna Homes
    Madonna Homes
  • Kaivalyam Yoga
    Kaivalyam Yoga
bottom of page