Друзі, підкажіть, хто стикався з алергією на постільну білизну? Бо я вже думав, що в мене алергія на пил, а виявилося, що це тканина така неякісна. Шкіра свербить, вночі прокидаюся, постійно закладений ніс. Як вибирати постіль, щоб не було таких проблем? Може, є якісь секрети?
11 Views

О, це дуже болюча тема для багатьох. Я сам через це пройшов, поки не зрозумів, що справа не в пилу, а в тому, на чому я сплю. Виявилося, що неякісна тканина, хімічні барвники або пил у волокнах можуть викликати реакцію навіть у тих, хто раніше з алергією не стикався. Перше, що треба зробити — це обирати гіпоалергенну постільну білизну. Вона відрізняється відмінною гігроскопічністю та повітропроникністю, що дозволяє тілу дихати і не пітніти. Найкращий вибір для алергіків — це натуральні тканини: бязь, сатин, льон або шовк. Вони не накопичують пил, не викликають подразнення і довго служать. Я, наприклад, зупинився на попліні — він м'який, дихаючий і не викликає жодних реакцій. Якщо хочете знайти якісну гіпоалергенну постіль, ось перевірений варіант — postilnabilizna.com.ua. Там є комплекти з натуральних тканин, які точно не викличуть алергії. Спробуйте, і ви забудете про свербіж і нежить під час сну.