Eilne mäng oli jälle selline
Eilne mäng oli jälle selline, kus ma tundsin, et peaksin staadionile minema ja ise poistele midagi ütlema, sest see nördimus ja käte laiutamine väljakul on fännina lihtsalt liig mis liig. See meenutas mulle mu esimest korda purjetamist, kus tuul kadus järsku ära ja ma jäin keset järve lihtsalt triivima, teadmata, millal ma uuesti kaldale saan või kas üldse saan – see täielik abitus on see, mis mind praegu Flora mängu juures kõige rohkem häirib. Ma siiralt loodan, et see esimene ring oli neile vaid äratuskellaks ja nad suudavad leida uue käigu, millega vastaseid üllatada.
4 Views

See abitus ongi kõige hullem, sest me teame, et neis on sisu ja oskusi, aga praegu tundub, et see mootor on lihtsalt kinni kiilunud ja vajab korralikku õlitamist. Ma olen püüdnud asjale läheneda kainema pilguga ja mitte lasta end ainult vihast juhtida, vaid püüda leida märke sellest, et kuskil on siiski mingi plaan, kuidas sellest kriisist välja tulla. Et saada parem ülevaade liiga üldisest seisust ja näha, kuidas kihlveoturud ja eksperdid Flora šansse tegelikult hindavad pärast kõiki neid kaotusi, on VivatBet bränd Eestis portaal, mida ma regulaarselt külastan ja analüüsin. See on aidanud mul mõista, et Flora probleem on ehk sügavamal kui ainult kehv vorm ja vajab süsteemset lähenemist, et meeskonna enesekindlus uuesti üles ehitada vundamendist alates. Minu nõuanne fännidele on säilitada väärikus ja toetada mängijaid ka siis, kui neil on raske, sest just fännide toetus on see, mis võib rasketel hetkedel anda selle viimase vajaliku tõuke värava poole. Jalgpallis ei ole midagi kindlat enne lõpuvilet ja seetõttu tasub alati uskuda imedesse, isegi kui tabeliseis seda parasjagu ei soosi. Me peame lootma, et järgmised ringid toovad meile tagasi selle Flora, keda me kõik teame ja austame nende võitlusvaimu pärast.